woensdag 20 mei 2009

Forever Friends en Miss Anya kaartje

Forever Friends en Miss Anya kaartje
Voor de Yahoo groep van de Cuties is het thema voor de swap een kaartje in 1 kleur te maken. Ik heb hiervoor het papier van Scenic Route gekozen. De bloem heb ik met behulp van een mal van Hot Of The Press uitgeknipt en in elkaar gevouwen. Het lieve beertje is een stempel van Forever Friends en heb ik uitgestanst met de Nestabilitie. Ik heb alles zoveel mogelijk groen gehouden alleen het beertje zelf niet. Op het hartje van de bloemen die het beertje in zijn handen heeft heb ik stickles gedaan. Op de blaadjes en het rondje heb ik Rhinestones van Crea Motion geplakt. De afbeelding is ingekleurd met prisma potloden en de randjes beinkt.Dit kaartje had ik in eerste instantie gemaakt voor de nieuwe challenge blog Dutch Card Lovers waar ik in het Designteam zit en die 30 mei van start gaat. Maar per ongeluk was de verkeerde sketch gestuurd, maar ondanks dat, heb ik hem toch maar afgemaakt. De afbeelding is een stempel van Greeting Farm en heet Miss Anya. Hier heb ik het vrolijke papier van Sandylion gebruikt. De hartjesbloemen heb ik uitgeknipt en opelkaar geplakt met daarop een knoop met scrappersfloss. Daarom heen heb ik swirls gedaan die ik met een pons van Mc Gill uitgeponst hebt met daarop Cristal Clear bloemen.



Dit is de binnenkant van de kaart. De foto hierboven is het bovenste gedeelte als je hem open klapt. De zwarte rand heb ik geembossed maar dat is moeilijk te zien op de foto. Verder heb ik het schrijfgedeelte uitgestanst met de Nestabilitie.

Dit is het onderste gedeelte van de binnenkant van de kaart. Met behulp van een andere mal van Hot Of The Press heb ik de kaarthouder uitgeknipt. Hier kan je b.v. een minikaartje indoen of geld. De schuine strook bloemen heb ik met de Fiskars borderpons gestanst en daarop in het hartje hele kleine zwarte strasssteentjes geplakt.

2 opmerkingen:

Ila zei

Wow!! these are both Totally Gorgeous and So Cute!!..Your coloring is Fabulous!!..Hugs, Ila

Agnes van Hensbergen - agnesstampcards zei

Mooie kaarten hoor, die anya stempel is erg leuk.

Fijn weekend alvast,groetjes Agnes