dinsdag 19 mei 2009

Funky Fairys Challenge en A Spoon Full of Sugar

Funky Fairys Challenge en A Spoon Full of SugarOp de challenge blog van Funky Fairys is het thema bloemen en bling. Op deze challenge blog moet je een download gebruiken uit de Funky Fairys shop en laat ik die nu net gewonnen hebben bij Lorraine op haar blog. Het instaleren gaf wat problemen maar uiteindelijk is het gelukt. Alleen werkte de printer niet mee . Na een uur gestoeid te hebben met de printer ,printte die tenslotte 1 pagina uit, een groene afdruk op rose papier...???...dat was niet de bedoeling..lol..maar daar moest ik het meedoen want toen wou hij niet meer printen. :)) En groen op rose geeft een hele vreemde kleur, weggooien vondt ik ook weer zonde, dus toch maar kijken of ik er iets mee kon doen. En dit is hem tenslotte geworden. Helemaal niet slecht vindt ikzelf. Deze kaart doet mee met de challenge van A Spoon Full of Sugar waar het thema verjaardag is.

Het afdrukje wat ik hier gebruikt hebt is van Messy Rabbit. De tekststempel is van Imaginisce. Ik heb alles ingekleurd met mijn prisma potloden en reukloze terpentine.Ik heb zowel op de bloemen in de bloempot als de bloemen onderaan op de kaart strassteentjes gedaan, lekker bling. Ook op de vleugels van de vlinders aan de binnenkant van de kaart zitten strassstenen. De tekst op de binnenkant van de kaart is van Cloud9Design. De vlinders zijn ook van Messy Rabbit. Verder heb ik mijn Nestabilities, pons van de Kruidvat, lint en prima's gebruikt. Op het neusje van het konijn heb ik een glanslaagje aangebracht.


9 opmerkingen:

Anesha zei

Beautiful card, really lovely image. Sorry you had problems printing. Thanks for taking part in the Funky Fairy challenge. Anesha

Lorraine A zei

Gorgeous card Rosalien ! The image is just so cute and I love the way you have placed the swirls :-) Love the inside too ! :-)
AND I love the paper colour too !! :-)

Thanks for joining the Funky Fairy's Challenge :-)
Lorraine x x

glad you're using your candy to enter our challenge :-))

Lesley zei

Great card, I love the rabbit! Thanks for taking part in the FF challenge this week xx

Agnes zei

Wat een mooi kaartje ,leuke stempel he,wat leuk zeg dat je in een design team gaat van een nieuw challenge blog echt super ,gefeliciteerd hoor.

groetjes agnes

Emma zei

Hi Rosalien
Gorgeous card, the colours look fantastic even tho you had trouble printing. Hope you get your printer sorted out.
Thanks for joining us at FFC and good luck.
Emma x

Crafting Joanne zei

Hi Rosalien

Beautiful card inside and out, love the swirls. Sorry to hear you had problems printing.

Thanks for joining the FF challenge.

Joanne x

Ria zei

Je kaart is toch erg mooi geworden ondanks het verkeerde kleur papier :) Ik print zelf altijd op wit en creme dan weet je zeker dat je goed zit ;)
Thanks for joining us at FFC.

hugs Ria

Debbie zei

Gorgeous card,thanks for playing along with ASFOS this week,Hugs Debbie x

debby4000 zei

Gorgeous card, beautiful bunny and fab papers.
luv
Debby