zaterdag 2 mei 2009

2 challenges gecombineerd2 Challenges gecombineerdIk heb hier de sketch gebruikt van Stamp with Stampavie challenge blog en het thema bij Simon Says Stamp Challenge blog is recipe waarbij je 2 dessignvellen, 3 knopen en 1 lint moet gebruiken. Het is weer even geleden dat ik een stempel van Sarah Kay gebruikt hebt dus ik vondt het tijd om die maar weer eens uit de kast te halen. :)) Het papier is van My Minds Eye. De bloemen heb ik gestans met ponsen van EK Succes waar ik een knoop met een lintje erdoor gedaan heb. Van papier heb ik kraaltjes gemaakt en door het lint geregen. Verder heb ik mijn Fiskars borderpons tevoorschijn gehaald en de Nestabilities. De tekst Happy Birthday is van Inkadinkado.

En ook deze keer kon ik het niet laten om de binnenkant ook te doen. De tekst stempel is van Cloud9Design en de taartstempel is van Imaginisce. De swirl is een pons dat bij de Kruidvat vandaan komt. De bloemen heb ik weer gestanst met de ponsen van EK Succes met daarop een prima bloem en een brad. De blaadjes zijn gedaan met een pons van Mc.Gill. Alles is ingekleurd met mijn prisma potloden en alle randjes weer beinkt.

8 opmerkingen:

Lorraine A zei

Gorgeous image and the papers you used are lovely too. I love the way you decorated the inside, everything about this card is just perfect Rosalien :-)

Thanks for joining the Simon Says Challenge
Lorraine x

Sabine zei

Your card is absolutely stunning! The image and the papers are so lovely!

Hugs
Sabine

Anne H. zei

Your card is so lovely!
An adorable image and beautiful colors!
Thanks for joining us this week at Stampavie and More.
Anne -:)

Ila zei

Your card is Gorgeous!!..both front and the inside!...Thanks so much for your kind words...and entering my candy....Good Luck!!...Hugs, Ila

Valoudesbois zei

Très jolie carte, j'aime beaucoup le motif utilisé.

Merci de ta participation

Iris zei

An absolute amazing card, love the SK-Image and the papers......great work.

Thanks for joining the Simon Says Challenge.

Iris

Jol@nd@ zei

Wat een super leuk kaartje en mooie kleuren heb je gebruikt!!
Groetjes Jolanda

debby4000 zei

Fabulous card, wonderful colours and image, love the paper bead they finish the card brilliantly.
luv
Debby