donderdag 8 januari 2009

Onlinecrop van de Crazy Meiden


Onlinecrop van de club van Crazy Meiden
De club van Crazy Meiden had gisteren een onlinecrop en daar is dit kaartje uitgekomen.


Je kreeg de maten en de sketch en daar kon je mee aan de slag. Ik heb hier mijn nieuwe magnolia stempel gebruikt. De tekststempel is van Imaginisce. Het papier is van Basic Grey en daar heb ik ook papieren kraaltjes van gemaakt die aan scrappersfloss hangen aan de bloem, aan het uiteinde heb ik nog een kraaltje bevestigd. Verder heb ik kant, bloemen ( budget ) en prima,brad en spacer gebruikt. Alle randjes weer beinkt, het plaatje ingekleurd met mijn prisma potloden en langs de rand gedoodled.

Voor een tijd terug hadden de Crazy Meiden een clubdag en daar hadden ze een kaartje na een envelopmodel gemaakt. Dat vondt ik zo leuk dat ik hem ook gemaakt hebt.


De voorkant
Opengeslagen


Linkergedeelte

MiddengeelteOmslag middengedeelteRechterkant
Omdat het papier vrij druk is heb ik hem verder zo rustig mogelijk gehouden. Het papier is van American Craft. De afbeelding is een Sarah Kay stempel en ingekleurd met prisma potloden. De tekststempels zijn van Hero Arts en Daisy Bucket en de swirls van Autumn Leaves. De journaling stempel is van Kaiser Craft. Verder gebruikte materialen zijn pons van EK Succes, brads, spacer, prima flowers, lint,fibers en een magneetsluiting van Basic Grey.

1 opmerking:

agnes zei

De envelop kaart vind ik helemaal super.Wat leuk zeg dat jij een prijs gewonnen heb bij yvonne turen,gefeliciteerd!!!

Groetjes agnes