woensdag 9 juli 2014

Challenge Dutch Card Lovers


Deze keer is de uitdaging bij de DCL om geen kaart te maken maar iets anders, waarbij je bv. kan denken aan een doosje, een kaars versieren, iets alteren etc.
Door onverwachte gebeurtenissen ging mijn planning een beetje door de war en kwam ik er  niet aan toe om mijn werkstuk af te maken. Vandaar dat ik een beetje achter loop. ;)
Ik heb gekozen om deze Tray te bewerken, die lag hier al een tijdje naar mij te lonken.
Ik ben gek op bloemen dus toen 2 jaar geleden alles in bloei stond bij ons in de tuin en bij de buren heb ik even een rondje gemaakt en een hele hoop foto's geschoten. ;)Behalve de Tray zijn alle materialen natuurlijk van SU. Ik ben een hele tijd bezig geweest om hem goed op de foto te krijgen, maar ook dit ging niet helemaal zoals ik wilde, dus moeten we het hier maar even mee doen. ;) Als je op de foto klikt zie je hem groter en kan je alles beter bekijken.


Gebruikte Materialen:
Cardstock: Hello Honey, Blackberry Bliss, Whisper White.
Designpapier: Moonlight Designer paper Stack.
Stempels: Polka Dot Pieces, Perfect Pennants, Feel Goods.
Inkt: Hello Honey, Blackberry Bliss.
Blendabilities: Rich Razzleberry, Daffodil Delight.
Gereedschap: Embosslits Beautiful Wings, Elegant Butterfly Punch, Bitty Butterfly Punch, Two Step Bird Builder Punch, Itty Bitty Accents Punch Pack, 1 3/4 Scallop Circle Punch, 1 1/4 Scallop Circle Punch, 1/2 Cricle Punch.
Embellihsments: Linen Thread, Jewels Basic Pearls, Stitched Satin Ribbon Hello Honey en Blackberry Bliss.


Fijne dag en ik hoop dat het zonnetje snel weder keert want al die regen is zo somber. ;)

Groetjes Rosalien

1 opmerking:

Marjan K├╝ppers zei

Wat mooi, Rosalien!! Heel gaaf, zo'n tray! Zo leuk ook, die fladderende vlindertjes, passen perfect bij het zomerse gevoel dat ik krijg van het kijken ernaar.