vrijdag 11 december 2009

Kaartje met DZDoodles

Kaartje met DZDoodles

Met dit kaartje was ik vorige week bezig en heb ik nu afgemaakt. Ik wou eens een ander model en met restjes papier kon ik net dit kaartje maken. Ik heb de randen uitgeponst met een randpons van Martha Stewart. Is net weer eens wat anders als een strak kaartje. ;))
De afbeeldinge die ik gebruikt hebt zijn digitale stempels van DZDoodles. Het leuke van digitale stempels is dat je ze op elke gewenste formaat uit kan printen, dus je zit niet aan een bepaalde maat vast.
De voorkant is simpel gehouden.

I made this card last week and just fineshed it. I wanted to do a different type of card and with the left overs from these papers I could make this card. I punched the sides with a punch from Martha Stewart. I think it's cute.;))
The images that I used are from DZdoodles. The nice thing about digi stamps is that you can print them in every size you want, I love that.
I kept the front of the card simple.


Het leuke van deze 2 pinquins vindt ik dat zo getekent zijn dat ze elkaar aan kijken, dus ideaal om rechts en links er eentje neer te zetten. :))
The nice thing about the 2 pinquins is that they look at each other, so it's perfect for this card. :))

En op de achter kant nog een tekst, helaas weet ik het merk hier niet van. Ik heb deze stempel van iemand mogen gebruiken tijdens een freubeldagje. ;))
I put a sentiment on the backside, but I don't know the brand. I could use it from someone on a crafting meeting. ;))
Gebruikte materialen/Materials used:
Papier/Papers: Cardstock, Bo Bunny, My Minds Eye.
Stempels/Stamps: DZdoodles, Hero Arts, onbekend/unknown.
Ponsen/Punches: martha Stewart, Nestabilitie, Bosskut, Mc. Gill.
Embellishments: prima flowers, klein roosje/little rose, lint/ribbon,strassstenen/strassstones. Alenee's Glittersnow, Liquid Apllique.
Inkt: Versafine, Color Box, Ranger Distress Ink.

2 opmerkingen:

*Ellen* zei

wat een stijlvolle en elegante kaart prachtig

Riet zei

Wat heb je prachtige kaarten gemaakt Roselien.

Liefs Riet.