dinsdag 28 juli 2009

Wat een verrassing....en DT Call

Wat een verrassing.....en DT Call

Wat een verrassing was dat toen er 2 weken geleden een mailtje binnenkwam van Saskia met de vraag of ik voor het nieuwe Challenge blog A Sisters Hope voorbeeldkaarten wou maken. Voor dit goede doel doe ik dat natuurlijk. :)) Alleen is dit challenge blog net even anders als alle andere challenge blogs. Hier stuur je je kaart op naar Saskia en onder alle inzenders wordt een winnaar getrokken die een leuke prijs kan verwachten. Saskia heeft inmiddels al aardig wat winkeliers gevonden die dit goede doel willen steunen en sponseren. De kaarten die opgestuurd zijn voor de wedstrijd sta je dus af voor het goede doel en gaan de verkoop in. Natuurlijk zijn er mensen die zelf geen kaarten maken maar misschien wel het goede doel willen steunen en dat kan. Saskia heeft een internetwinkeltje geopend waar je deze leuke kaarten kan kopen voor een leuke prijs. Dat winkeltje kan je hier vinden.


A Sister's Hope is een organisatie die zich inzet in de strijd tegen borstkanker, en voor onderzoeken is er veel geld nodig. Daarom organiseren zij jaarlijks een wandelevenement om aandacht voor dit probleem te vragen en zoveel mogelijk geld in te zamelen. Voor dit wandelevenement vragen ze 1500,00 euro sponsorgeld wat allemaal maar dit goede doel gaat. Nou heeft natuurlijk niet iedereen zoveel geld op de rekening en doormiddel van acties, sponsors etc. sparen mensen dit bedrag bijelkaar.Hier kan je saskia's verhaal lezen waarom zij dit challenge blog begonnen is. Meer informatie over A Sister's Hope vindt je hier.

Tevens zoekt Saskia nog mensen die interresse hebben om het Designteam te komen versterken en voorbeeldkaarten willen maken. Dus lijkt je dit leuk en heb je tijd om elke maand ( en binnenkort elke 2 weken ) een kaart te maken als voorbeeld dan kan je hier meer informatie vinden.

1 opmerking:

*~*Saskia*~* zei

Heel erg bedankt voor dit mooie stukje, hier staat werkelijk alles in,Top!