dinsdag 15 april 2014

Meeting DCL

Afgelopen zaterdag hadden wij onze Meeting van de DCL. Het was zoals gewoonlijk weer super gezellig. Leuk om elkaar dan weer eens te zien en bij te kletsen.
Na de koffie met wat lekkers erbij hebben we eerst alles door besproken over de DCL. Hier waren we snel klaar mee dus konden we aan onze Workshopjes beginnen. :) Zowel Ellen als ik hadden een Workshop voorbereid, alles in het teken van SU want dat wilden de dames  graag. :)
De projectjes kan ik nog niet laten zien want ze zijn nog niet af. Tsja, misschien toch teveel gekletst??....lol.....
Hier is een kleine impressie van die dag. We waren ook helemaal vergeten om foto's te maken maar gelukkig was er iemand die daar nog op tijd aan dacht s 'middags. ;)


Hier nog een foto collage die Marjan gemaakt had en die ik mocht gebruiken voor mijn blog/facebook. Bedankt Marjan. :)De foto's van de projecten die we gemaakt hebben komen later.
Terwijl we bezig waren kwamen we of was het Margot??? op het idee om van één van deze uitwerking een Challenge te maken voor de DCL. We hebben hierover nog grapjes lopen maken om dan allemaal precies dezelfde kaart in te leveren...lol....maar dat gaat niet gebeuren hoor. ;)
Het was echt een super gezellig dag waar we veel gelachen hebben en zoveel gekletst dat niemand alle kaarten af had. ;)
Bedankt dames voor een gezellige en geslaagde dag. :)

Groetjes Rosalien

1 opmerking:

Елена zei

Браво! Очень приятно смотреть на такую дружную и веселую команду! Творческих успехов вам, дамы!
С теплом, Елена.