dinsdag 4 maart 2014

It's Your Day

1 1/2 jaar geleden hebben wij Quinta in moeten laten slapen na een hersenbloeding. Een verdrietig moment, maar we zijn ook heel blij dat ze de leeftijd van 12 jaar heeft mogen halen. Iets wat best oud is voor een Duitse Herder.
Nu kwam ik deze foto tegen van haar. Ze was hier ongeveer 3 maanden oud en ging voor het eerst mee met ons op vakantie. Bij ons gaan de honden altijd mee. :)
Ze vond het hoge gras zo fascinerend en geweldig, ze bleef er maar doorheen rennen. Soms kon je haar amper zien in het gras....lol....
En de tekst op het blaadje "It's Your Day" uit de Hostess Set Nature's Hello vond ik wel heel toepasselijk en die hoorde er gewoon bij.
Deze foto vroeg gewoon om gescrapt te worden.
Gebruikte Materialen:
Papier: Cardstock Very Vanilla, Baked Brown Sugar, Pear Pizzazz.
Stempels: Nature's Hello ( Hostess ) , Petite Petals, Gorgeous Grunge, Morning Post Alphabet, Peachy Keen, Off The Grid.
Inkt/Marker: Pear Pizzazz, Baked Brown Sugar, Daffodil Delight, Crumb Cake, Early Espresso.
Embellishments: Brights Candy Dots, Linen Thread.
Gereedschap: Framelits Secret Garden, On Film Framelits Dies, Thinlits Label Card Dies, Petite Petal Punch, Angled Tag Topper Punch.


Een fijne dag. :)

Groetjes Rosalien

1 opmerking:

corryskaart zei

oh wat ziet dit er geweldig mooi uit en begrijpt heel goed je gevoelens want een paar weken geleden is er bij mij ook weer een hondje gegaan(13 jr) en nu geef jij mij inspiratie om een canvas te gaan maken voor al mijn hondjes! dank je wel!!
groetjes corry