donderdag 6 januari 2011

Break Out Some Heavy Metal

Break Out Some Heavy Metal

De tekst zegt het eigenlijk al, de Challenge bij StampInsanity is gebruik metaal op je kaart, zoals, brads,eyelets, hinges, frames etc. Ik heb in alle hoeken en op de bloemen brads gebruikt en een eyelet op de tag. De kaart is simpel maar wel erg leuk om te maken. ;) Op de randjes van de ovaal heb ik met een randstempel van Ladybug and Friends swirls gestempeld. Dat breekt een beetje. Ook heb ik in de groene kleur gestempeld om het tot een geheel te maken. De rood in de bloemen en fibers zijn voor een extra accent kleur. Dat haalt het weer op. De afbeelding die ik gebruikt hebt heet "Elfin Morgan" en is eigenlijk bedoelt voor de kerst maar zoals je ziet heb ik er een verjaardags kaart van gemaakt. ;)

The Challenge at StampInsanity is Break Out Some Heavy Metal, and you can think of brads, eyelets, hinges, frames etc. I put on all the corners and the flowers brads, and on the tag I placed a eyelet. My card is simple but a lot of fun to make. ;) On the edges of the oval I stamped  swirls with a borderstamp of Ladybug and Friends. That gives it that little extra it needs. I also stamped it in green to make it one. The red flowers and fibers gives it that little extra for accent and makes it pop up. The image I used is called "Elfin Morgan" and is made to use for Christmas but as you can see I made a birthday card with it. ;)Supplies:
Stempels/Stamps: StampInsanity - Elfin Morgan, tekst/sentiment - Hero Arts, swirls - Ladybug and Friends.
Papier/Papers: Cardstock, Basic Grey.
Gereedschap/Tools: Nestebilities, Cuttlebug, Tim Holtz Alternations, EK Success.
Embellishments: fibers, prima flowers, brads.
Inkt: Color Box.
Gekleurd/Coloured : Copics - R20 R59 BG23 BG49 W00 W1 B60 Y26 E000 E00 E11 E21 E37 E57

1 opmerking:

M@rjan zei

Helemaal leuk!! Zowel je kaartmodel als de uitvoering. Het plaatje kan heel goed voor een verjaardag gebruikt worden in deze kleuren.

Groetjes, Marjan