zaterdag 20 juni 2009

Dutch Card Lovers Sketch 4

Dutch Card Lovers Sketch 4

Deze week is het Linda's beurt om de sketch te verzorgen bij de Dutch Card Lovers. Ook zij heeft er een extra dingetje aan toegevoegd namelijk het gebruik van dots/puntjes/gaatjes.
Normaal maak ik eigenlijk zelden een beterschapskaart maar deze sketch en deze leuke stempels van Crafty Secrets vroegen er gewoon om. Al de afbeeldingen en teksten zijn van Crafty Secrets.De tekst en de mat heb ik met de Netebilitie uitgestanst.


This week at the Dutch Card Lovers Challenge blog it is Linda's turn to make the sketch. She decided to put a extra challenge to it so we had to use dots or punch holes on the card. Normally I never make a Get Well card, but this sketch and those lovely stamps from Crafty Secrets asked to be used for it. All the images and the text are from Crafty Secrets. I cut the text out with the Nestebilitie and matted it.

De basis van de kaart heb ik met de dots embossingmal van de Cutllebug geembossed. Rond de mal van de tekst heb ik met een stabilo pen puntjes gezet en de randjes met inkt aangezet. Op de tranen van de eend heb ik wat glossyaccent gedaan.

I embossed the basic of the card with the dots embossingmal from the Cuttlebug. I put dots around the text and put some ink on the side for a accent. On the tears I put some glossy accent, now the duck looks like she is really crying.

Hier een close-up van de tekst.

Here is a close-up from the text.


De binnenkant heb ik ook weer gedaan. Op de lepel dat het eendje vasthoud heb ik een glanslaagje aangebracht net als op de roosjes wat het andere eendje vasthoudt. Ook hier heb ik op het bovenste gedeelte de Nestebilitie gebruikt waarop ik het eendje vastgeplakt hebt. Verder heb ik daar lint, prima flowers en de Mc. Gill pons gebruikt.

I did the inside too. I put some glossy accent on the spoon and the roses. I used the Nestabilities too on the upperside. Iused prima flowers and a pons from Mc. Gill.

Van het onderste gedeelte heb ik ook een close-up gemaakt in de hoop dat je kan zien dat ik op de binnenkant een sierrandje geprikt hebt met behulp van een prikmal.

I made a close-up from the other part of the card. I hoped you could see I punched some swirls on the pink paterned paper.

Bedankt voor je bezoek en tot de volgende keer.

Thanks for visiting me and hope to see you next time.

Rosalien

7 opmerkingen:

*Ellen* zei

wat een prachtige kaart daar knap je toch gelijk van op

Riet zei

Wat een prachtige kaart Roselien,mooie stempel en papier.
De kleuren zijn ook super.

Liefs Riet.x

angeljakki zei

I so love this card and the sentiment is just brilliant x

Xan zei

Heey die lieve Rosalien, Eindelijk heb ik je dan bij mijn favjes staan, wat een supermooi kaartje heb je gemaakt zeg. Ik ga je vanaf nu ook maar eens volgen, vond het zo leuk je op mijn blog te treffen! Bedankt voor je lieve reactie trouwens. En inderdaad het is een klus hoor het uitzoeken maar ze zijn ingericht en het is lekker overzichtelijk nu!

Liefs Xan

Jacqueline van der Sar zei

Mooie kaart hoor, prachtig als ie helemaal bewerkt is. Je andere kaartjes met de nieuwe stempels zien er ook super uit! Maar dat had ik je al gezegd, en aangezien je daar al heel veel reacties op had, doe ik het maar even hier :-) Groetjes,
jacqueline

Wendy Schoonhoven zei

Het is een prachtige kaart Rosalien en ik kan het weten, heb hem nl net in mijn brievenbus gevonden!! Heel erg bedankt meis, vind het superleuk om die kaart te hebben mogen ontvangen. Lieve groetjes, Wendy.

Marlinda zei

ik vind je kaart echt heel erg leuk! lekker vrolijk en lekker veel plakt :) ik wil je bedanken voor je reactie op mijn kaart! Ik ga zeker proberen de volgende keer weer mee te doen!