zaterdag 11 april 2009

Whiff of Joy Challenge 25Whiff of Joy challenge 25.
Voor deze challenge heeft Katharina een sketch gemaakt. Ik ben mijn oude papier aan het opmaken en voor deze kaart heb ik het papier van Kaisercraft gebruikt.


Dit is een van mijn nieuwe stempels van Whiff of Joy die ik op de beurs gekocht hebt het afgelopen weekend. De tekst op de kaart is van Daisy Bucket en past precies bij het nadenkende meisje. :))
Ik heb haar met de Nestabilitie uitgestanst en wederom met een mal van de Nestabilitie gemat. De swirl is een stans van Sizzix en daar heb ik een paar strasssteentjes opgeplakt. Verder een embosmal van de Cuttlebug en een pons van Fiskars gebruikt. En alles ingekleurd met de prisma potloden.Op de vleugels van het meisje heb ik accenten aangebracht met glitterstickels en op de armband en het haarstrikje is een glanslaagje gedaan net als op het hartje op de broek.


Ook hier is de binnenkant weer versierd en heb ik de borderpons van Fiskars en mijn Nestebilitie's gebruikt. Die blijven het altijd leuk doen.

6 opmerkingen:

agnes zei

Ik heb dezelfde stempel gekocht vorig weekend, heb alleen de vleugeltjes eraf gehaald vond ik leuker he er toevallig net ook iets mee op m'n blog gezet.Fijn paasweekend en tot dinsdag

Gr Agnes

Debbie zei

This is fantastic...

Anoniem zei

wow this is fabulous, very striking. hugs rachxx

Helena zei

Love the colours makes the card and image really stand out.
xxxx

elske zei

hey rosalien alles goed???
Wat een superleuk kaartje is dit zeg ,vandaag ook mn 1e stempeltjes binnen gekregen van whiff of Joy ze zijn zo leuk!!!
groetjes Elske

Mascha dietrich zei

ik sta er nu 2 keer er op bij die challange

jij hebt ook mooie kaarten

grt mascha