zondag 1 maart 2009

Whimsy Designteam CallDenise zoekt mensen om haar team te komen versterken voor een periode van 6 maanden. Bij toeval kwam ik op haar site terecht en zag het staan. De datum om mee te doen eindigt vandaag, dus ik ben net op tijd. Ik kende deze stempels nog niet en ze zijn ontzettend leuk, dus de winkel is zeker een bezoekje waard. De opdracht was om een kaart te maken met een dier en het liefst met een van haar stempels, maar als je die niet had mocht je ook een ander gebruiken. Ik heb daarom omdat ik ze dus niet heb een Penny Black stempel gekozen. En dit is hem geworden.

Het merk papier is onbekend, die heb ik ooit een keer gekregen.Ik heb hier een pons van de Fiskars voor de rand gebruikt en de fotohoekjes zijn van Quickutz. Verder budget bloemen /blaadjes, brad, spacer, lint, hangertje, kraaltjes en metaaldraad verwerkt op de kaart.

3 opmerkingen:

~Denise Lynn~ zei

Beautiful card! Love the pretty reds and the floral accent. Cute image, great coloring. Thanks for entering our call. :)

Dorien zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.
Dorien zei

Dorien zei...
Hoi Roos,

lang geleden maar via Peggy kwam ik bij jou terecht! Alles goed met je ??
groetjes Dorien

p.s. het papier van dit kaartje is K&Company en volgens mij heet het poppy's..:-))en er ging iets fout met de vorige reactie ahum..